ID-kort og bruk av rom

For elever ved Vågen vgs er de tilgang til heimerom og mange spesialrom i fritimer og utenom ordinær skoletid* etter retningslinjer som du finner nedenfor her. Det er ikke lov å ta med andre personer inn i bygget til disse rommene. Retningslinjene varierer noe for de ulike utdanningsprogram. Driftsavdelingen ved Arild Todnem gir kortene de rettigheter den enkelte kan ha. All booking kan bli overstyrt av skolen dersom rommene trengs til annet formål. Dersom noen bryter regler for bruk av rom og utstyr, vil tilgangen til rommene bli inndradd.

• ”utenom ordinær skoletid” er definert som mellom kl 0700 og 0810 om morgenen og mellom kl 1550 og 2200 på ettermiddag/kveldstid. (fredag til kl 2100)

Auto oppdatering og validering av kort

Ved hovedinngangsdøra ved dør inn til driftsleder, rom D131, står det en stasjon på veggen. Her skal du trekke/vise kortet ditt hver 14. dag for å unngå at de rettigheter du har på kortet forsvinner. Har det gått over tiden, vil du merke at du ikke får tilgang til rom du egentlig har fått tilgang til. Da går du til stasjonen og oppdaterer kortet ditt – så vil det virke igjen.

Arbeid på heimerom utover ordinær skoletid

Elever ved Vågen vgs kan arbeide på heimerom etter kl 1600. Da må du melde deg til Servicesenteret senest kl 1520 samme dag.

Retningslinjer for tilgang til rom på medier og kommunikasjon

Redigeringsrom. Elever på MK har tilgang til disse. De skal bookes gjennom aktuelle faglærere.

Foto- og TV-studio kan bli gitt tilgang til ved henvendelse og avtale med aktuelle faglærere.

Lydstudio kan kun benyttes etter avtale med lydtekniker Eirik Bekkeheien.

Retningslinjer for tilgang til rom på studieforberedende formgiving

Verksted D404 og atelier C408 kan benyttes av elever. Må bookes gjennom faglærer.

Retningslinjer for tilgang til rom på design og håndverk

Retningslinjer for tilgang til rom for musikkelever

Musikkelever har tilgang til gruppe- og øvingsrom i B-delen i 3. etasje. Kan bookes gjennom faglærere eller servicesenteret.

Musikkelever med rytmiske hovedinstrument gis tilgang til bandrom. Kan bookes gjennom faglærere eller servicesenteret.

Retningslinjer for tilgang til rom for danseelever

Danseelever kan booke seg inn på dansesal B210. Kan bookes gjennom faglærere eller servicesenteret.

Retningslinjer for tilgang til rom for dramaelever

Dramaelever kan booke seg inn på dramarommet C409 – Holbergloftet. Kan bookes gjennom faglærere eller servicesenteret.